zaterdag 26 februari 2011

De stilte verbroken...

Jemig het is wel heel lang stil geweest hier niet? Naast het feit dat ik mijn eigen blog een ietsie pietsie verwaarloosd heb, ben ik ook bijna niet meer bij jullie op visite geweest! Niet omdat ik niets meer te vertellen of geknutseld heb, maar omdat ik druk ben. Ik heb een andere baan waar veel tijd en energie in gaat zitten en daarnaast ben ik ook in productie bezig omdat ik mijn spulletjes kan verkopen in een winkel. Allebei helemaal leuk, maar wel tijdrovend! Hopelijk ben ik dit weekend ik de gelegenheid om met een lekkere bak koffie even te komen buurten! Ik ga er tijd voor vrij maken.




Dan nog even dit kaartje wat ik graag wil laten zien. Ik heb me wederom weer eens laten inspireren door blogblom Inge. Ook zij had haar kaartje gelift en ik vond hem zo leuk!




Hij is niet te druk geworden, maar er is wel veel om naar te kijken. Dat ik met het kaartje bezig was, vond ik om me heen op mijn knutsel zolder steeds meer leuke dingen die ik er wel bij kon gebruiken. Nietjes, knijpertjes, labeltjes, maar ook een rol antislip stof/dinges (geen idee hoe het eigenlijk heet), touw en een stukje woordenboek!





Ik vind de kaart echt leuk geworden! Dit is zeker iets wat ik vaker ga doen! Ik lijk wel al verder af te raken van mijn oorspronkelijke liefde voor magnolia stempels. Maar heerlijk om ook andere stijlen te proberen en te expirimenteren! Of ben ik de enige die zo vaak switched?

Groetjes,