donderdag 15 juli 2010

Ahoy!

Waarom niet gelijk beginnen met een challenge? Kan ik gelijk even oefenen hoe dat werkt met linken enzo ;-) Ik wilde al eerder meedoen met de double dutch challenge, ze hadden een hele leuke sketch, maar ik vergat de "inlever" data. Nieuwe ronde nieuwe kansen!

De challenge van deze keer is het maken van een creatie of kaart gebaseerd op een titel van een film. De mijne laat zich vast wel raden: Pirates of the caribbean. Ik wilde graag eens een stoere jongens kaart met niet al te veel fratsen en dit is het geworden.

Ik heb de kaart in plaats van op maat gesneden, gescheurd. Het karton dus eerst dubbel vouwen op het gewenste formaat en vervolgens voorzichtig scheuren. Het achtergrond papier heb ik bewust gekreukt en de kreukels nog eens extra aangezet met distress inkt. Ook de randjes van het label heb ik hiermee aangezet.

Voor de kleuren van de kleding heb ik altijd wat inspiratie nodig. Die heb ik dit keer gevonden bij Nicole. Ik vond haar combinatie van kleuren ontzettend leuk. Ik zou er zelf nooit op gekomen zijn!
Cardstock: één groot A3 vel karton van de hobbywinkel, merk?
Papier: Vintage paperblokje, action
Label: Zat ooit vast aan een van m'n keldingstukken, wie wat bewaard......
Knoopjes: Idem
Glimmers: Action
Stempel: Magnolia
Ingekleurd met: Bruynzeel aquarel potloden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten