maandag 6 december 2010

Luciferdoosjes Swap ...

Zoals jullie wellicht in de balk aan de zijkant hebben kunnen zien heb ik meegedaan aan een luciferdoosjes Swap. Georganiseerd door Lisette. Wat was het weer leuk en wat is dat toch een verrassing wat je binnenkrijgt!
Ik kreeg al snel na het uitwisselen van gegevens van de Swap partners mijn luciferdoosje terug. Ik was gekoppeld aan Lissette. Er viel een hele dikke enveloppe op m'n deurmat! Uiteraard wist ik dat hier een luciferdoosjes in zou zitten, maar dat ik zo verwend werd!
Het doosje is prachtig! Wat ik zo leuk vind is dat de stijl van haar kaarten en creaties er helemaal in herkend! Ik krijg er helemaal een kerstgevoel van! Er zaten prachtige lintjes en kantje in het doosje. Maar ook prachtige knoopjes zelfs één met een cameé kopje en daar ben ik helemaal weg van! In de roos dus!
Maar ze had het niet alleen bij het vullen van het doosje gelaten maar ook nog leuke dingen toegevoegd in de enveloppe! Een leuk papieren kantje en wat ik heel bijzonder vond oude amerikaanse cheques! Dat heb ik nog nooit gezien! Zo origineel!
Kortom ik ben heel erg leuk verrast! Ik zou zeggen hou haar blog in de gaten want ook zij heeft de smaak te pakken met Swaps! Ze gaat er hoogstwaarschijnlijk nog wel een aantal organiseren!


Uiteraard heb ik niet alleen ontvangen maar ook verstuurd! Dit is wat ik gemaakt hebt! Natuurlijk heb ik op het doosje gebruik gemaakt van mijn handelskenmerk less is more (wordt soms ook een beetje less is a bore). Maar uiteraard wel genoeg erin gestopt en ook extra spullen in de enveloppe gedaan. Nieuwsgierig wat allemaal? Kijk dan even hier!

Ik ben er inmiddels uit wat m'n kerst kaarten worden. Althans kaarten......... Maar dat hou ik nog even spannend, jullie zien het vanzelf verschijnen!

Groetjes,

10 opmerkingen:

 1. Wat leuk he om zo verwend te worden, al reken je er op het blijft een verassing, als ze weer een swap doet doe ik ook weer mee. Ik ben nog in afwachting van mijn doosje, maar als ze nou in Nederland ook al beginnen te staken....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je mij ook bent gaan volgen! Welkom!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi An
  Wat hadden jullie een mooie creatie gemaakt!
  Ik heb er ook aan mee gedaan, en kreeg een hele mooie swap van lean!
  Ze zijn allemaal zo verschillend geworden, echt heel erg leuk!
  groetjes marion

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om elkaar zo te verrassen, Fijne week Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke swap. Je hebt een erg mooi doosje ontvangen en ook de spulletjes die erbij zaten zijn geweldig, maar het doosje wat jij opgestuurd hebt is ook prachtig hoor.
  Groetjes van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke spulletjes hebben jullie over en weer gestuurd! Jou luciferdoosje vond ik heel mooi gemaakt. De volgende keer doe ik ook mee!

  Nou met die lintjes, kaartjes en knoopjes kan je denk ik wel aan de slag.

  Geweldig.
  Groetjes,
  Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Via Lisette kom ik even bij jou op bezoek.
  Je hebt idd 'n prachtige luciferswap gehad zeg. Leuk gedecoreerd en wat 'n gezellige hobby spulletjes zaten er bij.
  Zelf heb je trouwens ook 'n leuk blog en ik ga me aanmelden als je volger. Wens je een heerlijk dag, Trudie.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hai An, wat super leuk zeg deze doosjes! ERg mooi gemaakt hoor! Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat ontzettend leuk an!!!!!
  helemaal geweldig!!!

  lieve gr. marja

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kan gewoon niet geloven dat ik dit nog nooit eerder had gelezen. Ik was op zoek naar jouw mooie hartjes en kwam dit zomaar tegen. Alsnog leuk!

  BeantwoordenVerwijderen