maandag 29 november 2010

With all my heart ...

Van het weekend eindelijk weer eens mijn naaimachine "gevonden". Helmaal niet zo moeilijk hoor, hij staat namelijk gewoon ready to go op m'n knutsel tafel. Maar dan heb je natuurlijk wel inspiratie nodig.

Een tijdje geleden had ik al bij Anita op haar blog hele leuke hartjes gezien, gemaakt met bestempelde stof. Alhoewel ik ze prachtig vond is het voor mijn doen toch wat te druk dus heb ik er mijn eigen draai aan gegeven. Zie hier het resultaat, twee hartjes met hier en daar wat extra's erop genaaid.Ik heb twee verschillende formaten gemaakt. Vond ik wel zo speels en gezellig. Zo kan je ze ook nog eens bij elkaar hangen dacht ik. Ik heb ervoor gekozen de naden aan de buitenkant te houden. Niet alleen naait en vult dit makkelijker, maar ik vind het persoonlijk ook mooier. Het heeft wat speels. Daarnaast vind ik harten met de naad aan de binnenkant wat moeilijker vullen. Ze moeten dan goed vol, wil je een mooi resultaat krijgen. Ik weet niet wat jullie het mooiste vinden?Ondanks dat er aan de achterkant geen mensen wonen, heb ik deze wel van een print voorzien. Als je tenslotte een ruitjes stof zou nemen, zou die ook aan de achterzijde zitten toch? En ach ik was gewoon lekker op dreef! Dan ga ik hierna toch maar proberen me aan m'n kerstkaarten te slepen. Als ik net zolaat als vorig jaar inspiratie krijg, gaan ze wel erg laat de deur uit (lees, net voor kerst). Dus morgen de knoop doorhakken en let's get started!


Groetjes,

11 opmerkingen:

 1. Ze zijn echt geweldig met dat gestempel erop. Heel bijzondere stempels heb je gebruikt, ook die met dat ansichtkaart effect. Echt heel geworden. Ik vind het wel stoer zo de naad aan de buitenkant.

  Groetjes,
  Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey An,

  Geweldig creatieve ideeen heb je toch (gelift)! hihi... ik vind de grote wel helemaal super, maar de kleine mag er zeker ook zijn. Ik hou ook wel van "rustig" hierin!
  En mijn kerstkaarten gaan het ook niet "helemaal" worden...een paar en dan houdt het op denk ik!

  Liefs Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, wat een prachtige harten!
  Heel mooi!
  groetjes marion

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk die naden aan de buitenkant! Ik ben het helemaal met je eens dat dat erg leuk staat (en ook dat het veel makkelijker is!!)Ik kan niet kiezen hoor, vind ze zo bijelkaar het leukst!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik dacht ik wil er geen blogs mee bij om te volgen, ik heb er zoveel al! Maar toen kwam ik hier terecht via de lucifersdoosjesswap en jij maakt zulke mooie dingen, ik zie door wie je geïnspireerd bent... dus ga ik je maar volgen...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hai An, je hartjes zien er super uit! Mooi gemaakt hoor! Enne...succes met je kerstkaarten, ik moet ook nodig aan de slag... Fijne zondag, groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige harten heb je gemaakt An! Ik heb die stempels ook en ik vind ze zooooo leuk. Ik doe ook vaak harten met naad aan de buitenkant. Soms werk ik de rand dan af met een kartelschaar. en heeeel soms met een festonsteek.
  Erg he die kerstkaarten....ik heb ze wel al in huis....dat is al veel vroeger als andere jaren, maar nu nog schrijven.....
  een hele fijne week,
  liefs Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat zijn ze leuk geworden deze hartjes zeg en zag net ook prachtige koekiemonsters, wat een mooie vondst, leuke traktatie!! Die ga ik onthouden :)

  Groetjes Frences

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi, wat een leuke spulletjes op je blog. Nu ben ik sinds kort ook aan het experimenteren met stempelen op stof maar hoeveel soorten inkt ik ook gebruikt heb, het wordt niet zwart. Kan jij mij misschien een tip geven? Want jou harten zien er toch heel zwart bedrukt uit.
  Alvast hartelijk dank.
  Groetjes Christine

  BeantwoordenVerwijderen