maandag 22 november 2010

Scrappen beyond paper...

Wederom, of eigenlijk nogsteeds, inspiratie opgedaan in blogland. En ook dit keer weer bij BlogBlom Inge. Ze had een prachtig voorbeeld van een kaart met daarop een klei tablet. Deze was gestempeld met een stempel van Eline's huis.


Ik was er zo van gecharmeerd, dat wilde ik ook wel. Dus ben ook ik aan de slag gegaan met de klei. Ik ben alleen af en toe wat ongeduldig geweest en heb ze tussendoor al opgepakt om te kijken of ze al droog waren. Gevolg hier en daar wat kromme klei tabletjes, ahum.

Het zijn best strakke kaartjes geworden, één met een vlinder en een als afgeleide hiervan met een sneeuwster. Ik overweeg om hier m'n kerstkaartje van te maken. Ik vraag me alleen wel af of het heel aankomt, wellicht moet ik eerst mezelf het kaartje sturen om te checken hoe tnt er mee omgaat. Een kaart ontvangen is toch altijd leuk ;-) ?
Ik vind het in iedergeval een leuk alternatief voor een stempelafdrukje. Volgens mij mag ik inmiddels wel alweer m'n profiel tekst aanpassen. Magnolia stempels wordt Eline's huis stempels.

Groetjes,

7 opmerkingen:

 1. Leuk alternatief voor stempeltjes. Ik vind ze Prachtig. Fijne week Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi An,

  Ze zijn erg mooi geworden! Het hartje vind ik leuk aan beide zijde vastgezet met strikje en de sneeuwster lijkt op deze manier een mooie kerstbal.

  Let je er ook even op dat je de brieven dat voldoende frankeert??? Hahaha, weet niet hoe zwaar de klei tabletjes zijn....

  Groetjes,
  Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat heb je dit leuk gemaakt an en wat een idee zeg!!!!!
  echt PRACHTIG!!!!!!!!!!!
  een fijne avond an!

  lieve gr. marja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om dit bij jou te zien! Ik heb er al een kaartje mee verstuurd, die is heelhuids aangekomen. Als je die lichte klei gebruikt, weegt het haast niks, dat is mooi voor de porto!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi An , ik wil nog een reageren op je vorige post die kaart vind ik geweldig .
  groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wow wat een leuke kaarten! bedankt voor je leuke berichtje.
  Groetjes Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij Is erg gaaf, an! Ben benieuwd hoe je dat nu gedaan hebt!
  Ik heb mijn foto eindelijk ook toegevoegd! Hoe bedoel je hectische week! Bel van de week nog ff voor een date!

  liefs Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen