zaterdag 13 november 2010

Vintage... (DDC # 56)

Bij mij is het nog steeds geen kerst. Wellicht wel handig om nu toch de knoop door te hakken wat voor een kerstkaart ik ga maken. Ze zullen toch een keer de deur uit moeten ;-) Gelukkig heb ik nog even.

Zoals ik in een vorig berichtje al schreef heb ik de laatste tijd veel inspiratie opgedaan in blogland. Zo ook bij BlogBlom Inge. Ze maakt hele leuke kaarten en ik werd geinspireerd door de collage kaarten die ze maakten met, hoe kan het ook anders, de nieuwe Eline serie! De stijl vond ik zo leuk dat ik ook een collage kaart gemaakt heb, waarmee ik gelijk mee wil doen aan de Double Dutch Challenge # 56.Deze keer hebben ze een soort van recept! Maak een creatie met vier design papiertjes, 3 brads, 2 bloemen en 1 knoop. Nou dat is gelukt! Ik heb vier designs gebruikt, en elk papiertje heb ik twee keer terug laten komen. De bloemen en het knoopje hebben een mooi plekje in de rechterhoek gekregen. Vooral de knoop vind ik erg mooi. Dit is een reserve knoop van één van mijn kledingstukken, maar ik vond hem zo goed passen bij de kaart dat ik hem er maar opgeplakt heb!


In de linkerhoek heb ik de brads in pasteltinten gedaan. Uiteraard kan de nieuwe Eline serie dus niet ontbreken. Ik heb de vlinder twee keer gestempeld en op elkaar geplakt. Ik twijfelde eerst nog of ik de tekst erop zou stempelen maar ik vind het toch wel erg leuk. Als extra heb ik met wat borduurgaren steekjes en kruisjes gemaakt!


Ik geloof dat ik dat vintage toch wel erg leuk vind! Trouwens ook een handige manier om van restjes papier af te komen. Wat vinden jullie ervan? Ik denk dat ik van het weekend maar weer eens met de naaimachine aan de slag ga. Wellicht maak ik wel iets voor de kerst ;-)

Groetjes,
An

9 opmerkingen:

 1. Ik vind de kaart Super mooi, ik ben benieuwd naar je kerst kaarten, Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey An, De kaart is echt super gelukt! Jij ook weg van de vierkantjes dus ;) De stiksels erop maken het wel echt af vind ik! idd weer snel een datum afspreken voor een knutseldate!

  liefs Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een pracht van een kaart an en ook het papier is wel zo mooooooooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow deze manier van kaartjes maken is inderdaad erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kaart zeg! Leuk met die steken.
  Bedankt voor het plaatsen van de banner!
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie creaties heb je gemaakt.

  Groetjes,Willy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. OOOH deze is zooo mooi! Echt een prachtige kaart..benieuwd naar een kaart met de naaimachine. :-)
  XOXO chiara

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi kaartje An. Bedankt voor het meedoen met de challenge van Double Dutch.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hé wat een mooie kaart An :))Ze zijn erg leuk om te maken vind je ook niet?

  BeantwoordenVerwijderen