maandag 3 januari 2011

Een 2011 vol inspiratie!

Dat is mijn niuwjaarswens voor iedereen. Dat 2011 nog creatiever mag worden dan 2010 en heel veel inspiratie en ideeen geeft! Van 2010 heb ik in blogland erg genoten en ik vind het erg leuk om elke keer weer de leuke reacties te lezen en jullie blog's te bezoeken. Ook daarvan wens ik veel in 2011 (hebberig he ;-)


Aangezien mijn laatste berichtje al even geleden is, zou je haast denken dat ik erg creatief bezig ben geweest voor, tijdens en na kerst. Niets is minder waar. Ik heb relatief weinig gefreubeld. Het enige wat ik gedaan heb is kleien.

Om toch het nieuwe jaar vol inspiratie in te gaan laat ik hierbij dan eindelijk zien wat ik met kerst verzonden heb. Geen kaart maar een sfeerzakje. Ik heb ze al op verschillende blog's voorbij zien komen bij o.a. Frences en Petra. Maar dus ook bij veel meer mensen! Het was alleen een uitdaging om aan de zakje te komen, maar het is gelukt! Bij mij zijn ze dus kerstig geworden. Ik heb er een hoop leuke reacties op ontvangen!Wat ik ook nog gemaakt heb is een krans met papieren doily's / taartkantjes. Ik heb deze enige tijd geleden op het internet gezien, alleen weet ik niet meer waar. Zoals jullie wellicht opgevallen is, hecht ik er altijd veel waarde aan om netjes te vermelden bij wie ik de inspiratie opgedaan heb. Helaas is het nu dus niet mogelijk. Mocht iemand het ook gezien hebben, laat het me even weten, dan vermeld ik het alsnog!


Het was best veel werk, eigenlijk meer dan ik gedacht had. Maar goed het eindresultaat mag er wezen! Op naar m'n volgende creatie! Waarbij ik hoop eindelijk tijd te hebben voor de leuke kaart die Sandra speciaal voor mij ontworpen heeft!

Groetjes,

6 opmerkingen:

 1. Ey An...

  Jij dus net zo crea geweest als ik...ook bar weinig! Maar jij wint! Ik vond je sfeerzakje ook echt supergeslaagd... Moet je ook iets doen voordat je ervan kan genieten haha :)

  En heb je er al zin in donderdag? ik wel.. ga wel nog naar heesch, dus als je iets moet hebben...?! Ik bel morgen nog wel ff!

  liefs Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben nog steeds opzoek naar boterhamzakjes, ik heb er al iemand op gezet, maar z zijn over al uit verkocht. Je krans vind ik fantastisch, die zou ik wel willen maken, hoe heb je dat gedaan? Kan je er een tuutje van maken?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wens jou ook een gezond gelukkig creatief 2011.
  Wat een mooie leuke krans heb je gemaakt. Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hai An, je creaties zien er echt weer super uit! Ik heb van mijn moeder twee van deze lichtjes gekregen in een papierzakje. Ik heb al meer gelezen dat je er zo moeilijk aan kan komen. Ik zal ook eens om me heen kijken, mocht ik ze vinden dan laat ik het je weten! Liefs Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo An,
  Ik kom zojuist via via je blog binnen wandelen.
  Wat een leuke spullen maak je!!!
  Maar ik ben zo benieuwd waar je papierenzakje vandaan hebt, ook hier zijn ze nergens te krijgen.
  Groetjes, Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Ans,

  Na wen hele tijd niks gedaan te hebben wil ik eindelijk weer iets gaan doen mijn zus heeft me er toe aangezet en dus ben ik aan de beurt om een project te verzinnen.
  Op zoek naar iets leuks kwam ik hier terecht !
  Ik vind e krans van de dolly's helemaal super maar waa kan ik een beschrijving/werkwijze vinden?.
  Je maakt mooie creaties en de wieg was SUPER mooi!!!
  Al je me een mail sturen als je de uitleg hebt aub?

  Groetjes Annette.

  BeantwoordenVerwijderen