maandag 17 januari 2011

Gamma Geboortekaartje

Wellicht een wat vreemde titel, maar voor mij tegenwoordig de gewoonste zaak van de wereld. Kaartjes die gesponserd worden door de Gamma, althans gesponsord, ik weet niet of ze er echt blij mee zijn.

Als ik bij Gamma ben of een andere bouwmarkt neem ik altijd een paar leuke behangstaaltjes mee en ja ik hou het netjes, hooguit twee van de zelfde soort. Het zijn vaak leuke kleuren en leuke texturen wat ik graag zo nu en dan voor een kaart of projectje gebruik.


Zo nu ook voor een geboorte kaartje. In onze vriendenkring is er een kindje geboren en ik wilde graag een kaartje maken, maar had niet zo heel veel inspiratie. Nou dit is het geworden! Echt weer een typisch An gevalletje van less............. Maar dit keer meer dan genoeg. Ik twijfelde hoe ik de slinger ging bevestigen maar zag bij BlogBlom Inge dat ze regelmatig het één en ander vast niet, dus dat heb ik dan ook maar even geprobeerd! Het is bevallen, dat ga ik zeker vaker doen! Al met al toch een geslaagd kaartje! Hoop dat de trotste ouders van Mees dat ook vinden.

Groetjes,

7 opmerkingen:

 1. Nou ik denk vast dat ze het een heel leuk kaartje vinden! Lekkere kleuren, vrolijk, heel origineel, leuk dat je je door de Gamma laat sponsoren! hahaha!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je papier van de gamma gebruikt hebt, Ik vind je kaart erg mooi. Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij Is weer "less is leuk" geworden! Dat geruite is ook wel echt schattig, maar jongensachtig! En GO gamma! ;) ik doe de karwei/praxis....haha!

  Snel weer een datumpje prikken!

  liefs Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij Is weer "less is leuk" geworden! Dat geruite is ook wel echt schattig, maar jongensachtig! En GO gamma! ;) ik doe de karwei/praxis....haha!

  Snel weer een datumpje prikken!

  liefs Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha, dat doet mijn dochter ook altijd, ze beplakt er doosjes mee.
  Maar wel een heel goed en leuk idee.
  Groetjes, Sas

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk kaartje An! Ik neem ook wel eens wat behangstukjes mee hoor. Moet als het goed is zaterdag naar de Gamma dus wie weet. Ik probeer het ook wel bescheiden te houden hoor. (Maar het is zoooo verleidelijk)
  Groejtes van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hai An, wat een goed idee zeg van die behangstaaltjes, hihi! Moet er ook maar eens gaan neuzen... Ik vind je kaartje super geslaagd, leuk ook je nietjes! Ik heb dat pas ook gedaan op mijn kaartje en inderdaad heel handig en leuk! Liefs Marianne

  BeantwoordenVerwijderen