dinsdag 14 september 2010

Ruzie..........

De laatste tijd heb ik best wel vaak ruzie. Ruzie met m'n camera of ruzie met blogger.

Met blogger ben ik aan het worstelen voor de lay out. Die wil vaak niet zoals ik wil. Denk ik het allemaal in orde te hebben, publiceer ik het bericht, staat het er ineens heeeeeeeel anders (zie vorig bericht en mogelijk ook dit bericht). Ik hou ervan als het netjes en geordend is, dus tja.............. (tips zijn welkom).

Daarop volgde de ruzie met m'n camera. Na twee keer een serie van 10 foto's geschoten te hebben was er niet één scherp! Dat schiet natuurlijk niet op. Dus voor de onderstaande kaart maar weer even een camera geleend. Maar dit keer geen leuke achtergrond want er was al teveel tijd in gaan zitten.

Tot overmaat van ramp crashte de computer ook nog eens. Uiteraard niet van alles een back-up. Je snapt de frustratie! Dat werd dus knutsel therapie!Toen ik dit plaatje van Magnolia zag wist ik gelijk dat ik er een parplutje bij wilde. Op vakantie kwam ik ze in een Belgische supermarkt tegen! Die waren dus van mij! In eerste instantie wilde ik het paraplutje geopend op de kaart doen, maar dat nam erg veel ruimte in beslag. Daarnaast is hij dan ook erg moeilijk vast te maken.

De basis van dit kaartje is overigens van de workshop met de cuttlebug die ik enige tijd geleden gevolgd heb met mijn vriendin Suus. Met het magnolia plaatje vind ik hem wel helemaal leuk. Passend voor de verjaardag van vanavond!

Verder heb ik donderdag een super leuke creatief project op de agenda staan! Dus kom van het weekend nog eens langs, dan hoop ik daar wat over te kunnen laten zien! Wat het is hou ik nog even als verrassing. Nou oke, een hint dan: het is groot en past niet op een kaart.

1 opmerking:

 1. Het zit je ook niet mee he! Hier is het rustig in scrap- en blogland...Veelstedruk!

  Je maakt me wel nieuwsgierig...met je het is groot en past niet in een kaart!
  En...leuk kaartje zeg... moest ff twee keer kijken, maar herkende hem al ;)

  Ga vandeweek nog een poging "bellen" doen!!

  Liefs Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen