donderdag 14 oktober 2010

Christmas on hold...... (DDC #54)

Ja eigenlijk zou ik aan de kerstkaarten gaan, maar ik was toch meer in de Halloween sferen! Ze hadden een leuke challenge bij Double Dutch, het maken van een Halloween creatie. Dat zag ik wel zitten dus is deze creatie voor DDC # 54, die heel toepasselijk Boo To You heet.

Ik had wel wat ideeen in m'n hoofd voor een kaart, maar het leek me ook wel leuk eens iets anders te maken. Toen ik opzoek ging naar lucifersdoosjes voor een creatie, kwam ik twee leuke lichtjes tegen. Oorspronkelijk waren dit toetjes glaasjes, maar ik gebruikte ze als sfeerlichtjes. Dit is wat ik er van gemaakt heb!
Een lichtje met de afbeelding van een spookhuis, die ik uiteraard wat opgeleukt heb met glimmertjes. Ik wilde er eerst nog een magnolia afbeelding bij doen, maar heb besloten deze maar eens achterwege te laten.

Ik heb een spinnenweb digi stempel van TLC uitgeprint en deze in zwart papier uitgesneden en ook opgeplakt. Er zit ook een heel leuk randje om de rand van het glaasje.
Kijk er maar goed naar, want dit is de laatste keer dat jullie dit randje zien. Bij het maken van deze creatie eindigende mijn randpons namelijk zo:

Tja ik hoorde hem al kraken, maar ik moest en zou het voor elkaar krijgen. Zinloos geweld is ook zinloos ja. Nog iemand een randpons in de aanbieding? Ik hoop dat jullie een beetje een duidelijk beeld krijgen van het glaasje, want ja het is moeilijk in beeld te brengen. Het gaat rondom en is uiteraard driedemensionaal.


Wellicht dat ik het tweede glaasje ook nog pimp, maar daar moet ik nog even over nadenken. Ik loop werkelijk met 1001 ideeen in m'n hoofd maar er komt weinig uit m'n handen. Wellicht heb ik komend weekend nog inspiratie!

Groetjes,
An

7 opmerkingen:

 1. Wat een leuke creatie, Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helaas geen pons in de aanbieding Anita, sorry! Heb er zelf pas 1... haha :)
  Maar wel een hele leuke creatie! Ben zelf niet zo in de halloween!
  heb wel al iets bedacht voor een 'kaart'workshopje!

  liefs Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oohhhww An geweldig, ik zie het kaarsje al helemaal door het huisje heen schijnen.
  wel jammer van je pons
  Liefs Moon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige lichtjes heb je gemaakt!! Je bent al helemaal in de Halloweensfeer zie ik! Mooi hoor!
  Zonde van je pons...

  Groetjes, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. an het is prachtig wat ontzettend leuk gemaakt zeg!!!!!

  jammer van je pons an........ hier is er een poos geleden ook een gesneuveld.

  lieve gr. marja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het glaasje is echt heel erg leuk geworden An. wat jammer van je pons. Ik kan je helaas ook niet aan een andere helpen.
  Groetjes van Ester

  BeantwoordenVerwijderen