vrijdag 1 oktober 2010

De ooievaar

Een goede vriendin belde mij van het weekend op met de medeling dat ze een kindje verwachten. Prachtig nieuws natuurlijk en daar hoorde een passend kaartje bij.


Op het blog van Sandra zag ik een hele leuk kaart en die wilde ik dan ook gelijk proberen te maken. Zij heeft het kaartje weer bij iemand anders gezien. Op youtube staat een filmpje waarin het voorbeeld voorgedaan wordt. Altijd handig al zeg ik zelf!De stempel is van Magnolia en had ik al een tijdje, maar nog geen gelegenheid gehad om hem te gebruiken. Ik heb niet voor hele traditionele babykleuren gekozen, maar zachte kleuren. Het geheel wat opgeleukt met een bloem en steentjes. Ik vind vooral het model kaart erug leuk, maar ben over de uitvoering niet helemaal tevreden. Er mist nog iets, maar goed dat kan er niet meer bij want hij is reeds verzonden. Ik blijf steeds hangen op less is more......Als het kaartje opengeshoven wordt staat er een gedichtje in over het krijgen van een kindje. Deze vond ik op het internet en vond ik ook erg toepasselijk.


Ik denk dat ik me nu maar eens ga verdiepen in een mogelijk kerstkaartje, die zie ik namelijk al bij velen voorbij komen!


5 opmerkingen:

 1. Wat een lieverd van een kaartje... Altijd leuk nieuws, zo'n baby on the way! :)
  Ik heb mijn eerste kerstkaartje eruit "geperst"! Had er denk ik al 10x voor gezeten haha ...

  Ik zal je van het weekend ff mailen over een datum!

  liefs Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. je Tilda pop heeft inderdaad een mooie jurk aan en ik herken dat hoor van een mooie papier serie koop je gewoon veel te veel maar ja het is dan ook zo mooi .
  Met stof doe ik dat ook maar dat gaat er ook snel doorheen hoor;-)
  fijn weekend ,groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk lief kaartje en geweldig nieuws fijn weekend Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattig kaartje. Ook erg leuk dat er een gedichtje in zit.
  Fijn weekend,
  Groetjes van Ester

  BeantwoordenVerwijderen
 5. WAT EEN LIEF EN PRACHTIG KAARTJE AN!!!!!
  KNAP GEDAAN HOOR!
  KIJK UIT NAAR JE KERST KAARTJES!!!!!!

  LIEVE GR. MARJA

  BeantwoordenVerwijderen